Kevin Schiettekatte

Fysiotherapeut

Begin 2016 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de opleiding Thim van der Laan in Nieuwegein. Direct na mijn stage bij Van Loo & Veerhoek en het behalen van mijn diploma kreeg ik de kans om aan de slag te gaan in onze praktijk aan de boulevard in Vlissingen. 

Het grootste gedeelte van de week ben ik werkzaam in Vlissingen in zowel de 1e lijns fysiotherapie als in de hartrevalidatie en revalidatiegeneeskunde. Daarnaast ben ik werkzaam als Casemanager binnen de hartrevalidatie op onze locaties in Vlissingen (boulevard), Middelburg (Cardio Centrum Zeeland) en Zierikzee (Victoriakliniek). 

In de toekomst wil ik mij specialiseren als fysiotherapeut binnen de manuele therapie en/of de sportfysiotherapie, maar ook wil ik mijzelf verder ontwikkelen als casemanager binnen de revalidatiegeneeskunde. 

In mijn vrije tijd voetbal ik bij SKNWK waar ik ook buiten het voetballen om erg actief ben, onder andere in de sponsorcommissie en als hersteltrainer. Daarnaast ga ik graag op wintersport.

Opleidingen en cursussen

  • Fysiotherapie 
  • Spiro-ergometrie 

Specialisaties 

  • (Hart)revalidatie
  • Inspanningstesten