Wilma Veerhoek 

Directeur/eigenaar Van Loo & Veerhoek Paramedische & Revalidatiegeneeskunde en Hoofd afdeling Administratie en Declaratie

In 1991 ben ik afgestudeerd en daarna sinds 1992 werkzaam geweest voor onze praktijk. Naast patiënten behandelingen heb ik altijd de administratie en declaraties afgehandeld voor onze praktijk. Ik heb verschillende beroepsgerichte cursussen en opleidingen gedaan als fysiotherapeut. Sinds een paar jaar ben ik gestopt met het behandelen van patiënten omdat de praktijk te groot en te druk werd om mijn administratieve taken te combineren met patiënt behandelingen. In 1993 ben ik samen met Ivo van Loo, mijn levenspartner, een eigen praktijk gestart in Soesterberg. Deze hebben we in 1997 verkocht toen ik zwanger werd. Daarna zijn we terug naar mijn roots gegaan: Zeeland. Samen hebben we twee kinderen gekregen: Lars en Kim. 

In 2003 hebben we een fysiotherapiepraktijk overgenomen in Kapelle op de Elstarstraat welke al snel te klein werd. Daarom zijn we in 2006 verhuisd naar de Biezelingsestraat 63 in Kapelle. In 2011 zijn we gestart met een nieuwe praktijk in Omnium te Goes. In 2012 hebben we de Fysiotherapiepraktijk Wemeldinge overgenomen en in maart 2013 de Fysiotherapie in Kruiningen. In 2014 zijn we een zorg verbeterende en zorg vernieuwende vestiging gestart op de Zorgboulevard Vlissingen (de Oude Zeevaartschool te Vlissingen), samen met andere zorgpartners zoals ons revalidatiecentrum, Zeelandcare en Reumazorg Zuid West Nederland en andere medisch specialisten. Later in 2014 hebben we een praktijk over genomen in Zierikzee (Victoriakliniek). In 2016 betrokken we tevens een vestiging in De Brede School van Kapelle en een vestiging in Middelburg. Daarna hebben we nog praktijken overgenomen of zijn ze nieuw gestart in Rilland, Vlissingen (ADRZ) en Kortgene. Daarnaast behandelen we kinderen met een geestelijke en lichamelijke beperking in Kapelle en hebben we een vestiging voor onze revalidatiegeneeskunde in Kapelle welke binnenkort naar Goes gaat verhuizen (november 2018).

In 2013 zijn we gestart met onze Poliklinische Revalidatiegeneeskunde, welke enorm gegroeid is en waarmee we het zorgaanbod voor patiënten in Zeeland groter, patiëntvriendelijker, kwalitatief beter en makkelijker bereikbaar pogen te maken. In 2016 hebben we, net als voor onze fysiotherapie hiervoor de HKZ certificatie (opnieuw) behaald en sindsdien behouden zonder op- en of aanmerkingen, waar we behoorlijk trots op zijn. Deze Stichting is een zelfstandige Stichting, een erkende WTZi instelling en een Zelfstandig Behandelcentrum met een eigen AGB code (22-220690) welke gevestigd is op al onze locaties.

Opleidingen en cursussen

  • Fysiotherapie
  • Sportfysiotherapie 
  • Manuele Therapie Marsman
  • Mulligan therapie 
  • Medische Training Therapie 
  • Massagetechnieken
  • Podologie

Specialisaties (kwaliteitsregister geregistreerd)

  • Algemeen fysiotherapeut (KNGF), verlopen
  • MSc Sportfysiotherapeut (NVFS), verlopen