Fysiotherapie Middelburg

Dé fysiotherapie in Middelburg.

Woont u in of in de buurt van Middelburg? Dan kunt u bij onze fysiopraktijk in Middelburg terecht waar we u met tal van expertises kunnen helpen.

Wij hebben een ervaren team van fysiospecialisten en revalidatietherapeuten die altijd voor u klaar staan. Zo hebben wij de regel dat u na contact binnen 24 uur geholpen wordt. Indien nodig heeft u morgen dus al fysiotherapie in Middelburg! 

De specialisaties van onze fysiopraktijk

Onze fysiopraktijk in Middelburg heeft meerdere specialisaties. Hierdoor is er een grote kans dat u bij ons in Middelburg terecht kunt en niet naar een andere locatie hoeft te reizen.

Zo kan Sascha u helpen met bijvoorbeeld Dry Needling. Dry needling is een therapievorm die door middel van naalden gevolgen van verhardingen in spieren, ook wel triggerpoints, kan verminderen of wegnemen. Ander behandelingen zijn Manuele Therapie, Oefentherapie Cesar en Medical Taping.

Onze fysiotherapeuten in Middelburg

Onze fysiotherapeuten in Middelburg zijn goed opgeleid en doen er alles aan om u te helpen. Elke fysiotherapeut heeft zijn eigen specialisaties. Hierdoor krijgt u een fysiotherapeut die meest bij u past!

Wanneer er een specialist is toegewezen, zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden. In dit gesprek zullen uw klachten ter sprake komen. Hierna volgt de behandeling. Tijdens de behandeling zullen wij de best passende fysiotherapiebehandeling inzetten om uw problemen te verhelpen of te verminderen.

Kies zelf uw fysiotherapeut of laat bepalen wie de beste therapeut voor jou is. Wanneer u door een bepaalde fysiotherapeut behandelt wenst te worden, dan kan het zijn dat u langer dan 24 uur moet wachten op de afspraak.

Over fysiotherapie en revalidatietherapie Van Loo en Veerhoek

Van Loo & Veerhoek is actief met fysiotherapie en revalidatiegeneeskunde op meerdere locaties in Zeeland. Het bedrijf is in 2003 opgericht door Ivo van Loo en zijn vrouw Wilma Veerhoek. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot wel tien locaties, waaronder de fysiotherapiepraktijk in Middelburg.

Kwaliteit staat bij ons in een hoog vaandel. Daarom zijn wij aangesloten bij verschillende netwerken waaronder Fyranet (Reumanetwerk Zeeland en Nederland), Parkinson Netwerk Nederland en Geriatrie Netwerk Zuid-West Nederland.

Overige fysiotherapiepraktijken in Zeeland

Naast fysiotherapie in Middelburg bieden wij fysiotherapie aan op diverse locaties in Zeeland. Bekijk onze andere fysiotherapiepraktijken in Zeeland.

 

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.